Wie is de dokter?

Ik ben dokter T.Soey –van den Broek.

Ik heb mijn middelbare opleidingen doorlopen op de Juliana-Mulo-school en Beatrix-Mulo-school in Tilburg en op de HBS bij Willem van Oranje College in Waalwijk. Na mijn militaire dienst ben ik naar Amsterdam gegaan om Geneeskunde te studeren aan de Vrije Universiteit.

Nadat ik als arts ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit maakte ik vele reguliere rondzwervingen langs verscheidene poli’s in verschillende ziekenhuizen. Uiteindelijk belandde ik in de Sociale Geneeskunde (bedrijfs-, verzekerings- en sportgeneeskunde).

Voor en na mijn artsenbul (diploma) heb ik verschillende studies en activiteiten gedaan die soms niets met medische zaken van doen hadden.

Opleidingen: autotechniek, weg- en waterbouw, steenkunde, goud en zilversmid, sportvliegen.

Vrijwilligerswerkzaamheden: Zandvoort-circuit in de technische commissie productiewagens, daklozenopvang, Jellinekkliniek, HVO-Querido, clubarts van Türkyemspor onder de trainer John de Wolff, ParaLympics Noord-Holland, gevechtssporten, club en ringarts bij Muay Thai Bond Nederland (MTBN, Chakuriki: Thom Harrinck), World Professional Kickboxing League (WPKL), Muy Thai Organisatie Nederland (MON).

Naast mijn dagelijkse praktijk ben ik actief voor de partij 50PLUS in de Provinciale Staten van Noord-Brabant in 's-Hertogenbosch. ik ben fractie-ondersteuner in de portefeuilles: Zorg, Onderwijs, Samenleving en Cultuur. Ik ben ook penningmeester van de afdeling.

IMG_3008

Hobbies: naast geneeskunde, o.a. sleutelen, auto- en motorracen/toeren.

Uit ongeloof heb ik de Tradionele Chinese Geneeskunde in Nederland bij de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) gestudeerd, tevens ben ik ook lid van de Vereniging.

Ik was bij de NAAV actief in de Commissies, o.a. Verzekeringen, Wetenschappelijke Ontmoetingen.

In het huidige bestuur van de NAAV ben ik penningmeester.

In de Commissie Wetenschappelijke Ontmoetingen hadden wij samen met o.a. prof. Erik Scherder een congres “Vitaal Oud Worden” georganiseerd in Utrecht.

Prof. Erik Scherder, Klinisch Neuropsycholoog, is ook bekend met zijn TV-colleges over de hersenen in De Wereld Draait Door.

Door met name deze kennis in combinatie met de kennis in Westerse en Tradionele Chinese Geneeskunde ontwikkel ik mijn eigen “NeuroAcupunctuur” die chronische klachten kan doen verlichten en/of verdwijnen (zie PraktijkBerichten, beroerte, stroke, cva, hernia).

Er zijn diverse vormen van acupunctuur; deze staan hieronder kort beschreven. De artsen en tandartsen van de NAAV hebben meestal meerdere vormen van acupunctuur geleerd en kunnen een combinatie van meerdere methoden toepassen om te proberen uw klachten zo snel mogelijk te laten verdwijnen of verminderen.

Zie ook de website: www.naav.nl

Daar staat veel informatie over acupunctuur en haar mogelijkheden.

Artsen Acupunctuur Praktijk in Tilburg herbergt:

  • Artsen Acupunctuur (o.a. NeuroAcupunctuur)
  • Algemene Geneeskunde (Reguliere Westerse Geneeskunde )
  • Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM)
  • Cosmetische Geneeskunde( afslank, uitlijning, bodyshape)
  • Neuro-Regulatieve Geneeskunde
  • Orthomoleculaire Geneeskunde (voeding)
  • Preventieve Geneeskunde (ter voorkoming )